Anuscka Dekkers-Westhoff

Foto van Anuscka Dekkers-Westhoff
Praktijkmanager

Werkzaam in de praktijk op de maandag - dinsdag - donderdag.  

Na mijn opleiding tot doktersassistente ben ik in 1987 in vaste dienst gegaan bij mijn toenmalig stageplek in een huisartsenpraktijk in Heerlen. 

In mei 1991 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk van de huisartsen Theo en Paul van der Ploeg op de Wehryweg in Valkenburg. Het jaar daarna zijn we met ons team gestart in de nieuwbouw praktijk op Broekhem 2. Vanaf 2004 vervul ik de functie als praktijkmanager en ben ik betrokken bij een gemotiveerd team van artsen, praktijkverpleegkundigen, doktersassistenten. Hierbij houd ik mij onder andere bezig met personeelsbeleid/planning, missie en visie binnen de praktijk, waaronder ook mede begeleiden van kwaliteit en certificering, zorgverzekeraars, financiële administratie, patiëntenregistratie, LSP landelijk schakelpunt patiënten en ICT.

Ik ben er trots op dat wij als team ons dagelijks inzetten om kwalitatief goede zorg aan onze patiënten te bieden. En samen met alle medewerkers ook in onze toekomstige nieuwe werkplek dit als belangrijk doel vast te houden.