Patientportaal

Vanaf 1 juli 2021 is de online Patientportaal van de praktijk actief!

U kunt voortaan online:

• uw medisch dossier (gedeeltelijk) inzien vanaf het moment van uw aanmelding bij het  Patientportaal.
• de uitslagen van onderzoeken bekijken
• herhaalmedicatie bestellen
• Een vraag stellen aan de huisarts, praktijkondersteuner of assistente (een E-consult). U ontvangt dan uiterlijk binnen twee dagen een reactie.
• Een afspraak maken op het spreekuur

Let op: om gebruik te kunnen maken van de Patientportaal dient u een inschrijformulier in te vullen bij de balie van de praktijk of u download het inschrijfformulier via deze link en vult het formulier thuis in en neemt het reeds ingevuld mee naar de praktijk. Op het inschrijfformulier dient u ook uw chronische (dagelijkse) medicatie in te vullen zodat u deze voortaan online kunt nabestellen, vindt u het moeilijk om dit aan te geven op het formulier dan kunt u ook bij uw apotheek een overzicht opvragen van uw dagelijkse medicatie en deze lijst meenemen naar de praktijk. Vervolgens dient u zich eenmalig te identificeren bij de balie van de praktijk met uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. De doktersassistente controleert dan uw gegevens middels het inschrijfformulier en hierna ontvangt u vervolgens binnen twee werkdagen een email met uw wachtwoord en uitleg over de inlogprocedure voor de Patientportaal. Vervolgens kunt u via de knop hieronder inloggen op het Patientenportaal.

LET OP: ALS U NAAR HET PATIENTENPORTAAL GAAT DOOR OP ONDERSTAANDE KNOP TE KIEZEN ZIET U OP HET VOLGENDE SCHERM DE KNOP STAAN "INSCHRIJVEN ALS NIEUWE PATIENT". DEZE KNOP IS BEDOELT VOOR MENSEN DIE ZICH WILLEN INSCHRIJVEN IN DE PRAKTIJK ALS NIEUWE PATIENT EN NIET OM IN TE SCHRIJVEN VOOR HET PATIENTENPORTAAL. DIT KAN NAMELIJK ENKEL OP DE BOVEN BESCHREVEN MANIER.