Bénédicte van der Velden

Foto van Bénédicte van der Velden
Huisarts

Werkzaam in de praktijk op maandag, woensdag en donderdag.

Opgegroeid in een huisartsengezin heb ik mijn opleiding in Leiden gedaan, waarna ik in 2000 als huisarts aan de slag ben gegaan. In 2008 ben ik gestart in onze praktijk, destijds nog samen met Theo en Paul van der Ploeg. Verder ben ik getrouwd en hebben we een fijn gezin met twee zonen en een dochter. 

Het mooiste aan huisarts zijn, is voor mij de levensloopgeneeskunde; gezins-arts zijn voor jong en oud. Ik streef ernaar om met aandacht er te zijn voor mijn patienten en met respect te luisteren. Zo kan ik vertrouwensvol afwegingen maken en gezamenlijk tot een goed plan komen. Als mogelijk met wat humor en gewoon mens zijn. 

Waar nodig sta ik voor u klaar om voor u, samen met anderen de zorg te organiseren als u een intensievere tijd ervaart: tijdens ziekte, bij psychische klachten, als oudere of in de laatste levensfase. De kracht van samenwerken brengt zoveel meer vooruit, voor iedereen. 

Dat geldt ook voor ons team, zonder elkaar zou er geen praktijk zijn. We dragen allemaal bij, vullen elkaar aan en merken zo, dat we met ons enthousiasme steeds meer kunnen betekenen en bereiken. Voor ons als team, maar vooral voor u.