Nieuwe extra locatie van de praktijk op de Reinaldstraat 11

In verband met het ruimtegebrek in het huidige praktijkpand op de Broekhem 2 zal de praktijk vanaf 5 september tijdelijk een extra locatie gaan gebruiken totdat de definitieve verhuizing naar het nieuwe gezondheidscentrum op het Walramplein in de voormalige "nieuwe kerk" omstreeks eind 2023 plaats zal gaan vinden.

In de nieuwe locatie op de Reinaldstraat 11 heeft onze praktijk op de eerste verdieping 4 spreekkamers tot haar beschikking, bereikbaar middels trap. Bovenaan de trap bevindt zich een wachtruimte waar u kunt plaatsnemen. In de spreekkamers zullen voortaan vanaf 5 september al onze praktijkondersteuners, diëtisten en psychologen spreekuur houden. Vanaf 5 september zien zij dus geen patiënten meer op de locatie van de praktijk op de Broekhem 2, bij Fysio Valkenburg of bij Psychologenpraktijk Coolen!

Let op: Als u dus reeds een afspraak met een van de praktijkondersteuners, diëtisten of psychologe gepland heeft staan na 5 september dan dient u hiervoor naar de nieuwe locatie aan de Reinaldstraat 11 te gaan!

Wij hopen met deze nieuwe locatie u als patiënt meer duidelijkheid en service te bieden: namelijk alle zorg van de praktijkondersteuners, diëtisten en psychologen goed bereikbaar onder één dak!

Deze nieuwe extra locatie ligt aan de Reinaldstraat 11, in het pand van de voormalige Apotheek Starmans, op 5 minuten lopen van de praktijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen achter het pand beschikbaar. Let op, vanaf 19 september zijn deze parkeerplaatsen met de auto enkel bereikbaar via de zijweg van de Nieuweweg die achter het politiebureau loopt! Zie onderstaande plattegrond:

NB. Op de begane grond van het pand zal in de loop van het jaar ook een andere huisartsenpraktijk zich gaan vestigen, namelijk Huisartsenpraktijk Sint Pieter, deze ligt nu nog aan de Oosterweg 15 in Valkenburg.

Onderstaand is zichtbaar waar de nieuwe dependance zich bevindt ten opzichte van de praktijk op de Broekhem 2: