Michelle Sarneel

Foto van Michelle
Vaste waarnemend huisartsWerkzaam in de praktijk op dinsdag en de vrijdag om de week. 

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Na het afronden van mijn geneeskundestudie in Utrecht heb ik op de spoedeisende hulp en bij de heelkunde in Amsterdam gewerkt. Hierna heb ik ook in Amsterdam de huisartsopleiding gedaan en er nadien gewerkt als waarnemend huisarts. Dit heb ik kunnen combineren met werk als arts in binnen- en buitenland bij verschillende humanitaire organisaties. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam als huisarts in asielzoekerscentra.

Samen met mijn gezin heb ik ruim twee jaar met heel veel plezier op het Waddeneiland Texel gewoond en gewerkt als huisarts. Nu zijn we teruggekeerd en wonen we in het mooie Heuvelland met onze twee dochters.

Het mooie aan het huisartsenvak vind ik dat alle aspecten van leven, ziekte en gezondheid voorbijkomen. Ik wissel gesprekken graag af met ingreepjes. Tijdens een consult probeer ik met aandacht te luisteren, oog te hebben voor de mens en de context, en gezamenlijk tot een plan te komen. Waar mogelijk met ruimte voor humor en liefst in een prettige sfeer.
Ik ben blij om als vaste waarnemer in deze praktijk te mogen werken en kijk ernaar uit kennis te maken.